Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Webjokern - efter dag tolv

Med bara två dygn kvar till nästa sållning ser de tio topplåtarna ut att ha cementerats, även om det rör på sig en del ibland dem. Under senaste dygnet har till exempel Madeleine Jangklev klivit upp på silverplatsen med fina balladen Stay with me, den högsta placering hon hittills haft trots att hon legat högt upp under hela tävlingen.

På onsdag blir det upp till bevis för topplåtarna hittills - då nollställs alla rösterna och de tjugo låtar som då ännu är kvar startar om med lika förutsättningar! Jag tippar att samtliga som håller en plats bland de tio just nu finns med också då, men frågan om vilka tio som följer dem dit är ännu öppen. Precis som igår skjuter ett par låtar idag ditåt med raketfart. Vi kollar in dem:

20. Wiwa - @Mary-Lynn
Det här är en låt jag tidigt lade märke bland årets kandidater, mycket tack var en spännande ljudbild där electro möter en cello vilket får den att sticka ut. Historien om Mary-Lynn lyckas inte riktigt hålla fast mitt intresse i tre minuter, men jag ger utan tvekan pluspoäng för kreativitet.

23. Lise Edman - Ta mig som jag är
Årets humorbidrag ser välförtjänt ut att bli Lise Edmans Ta mig som jag är, som istället för att som de flesta andra i genren studentikost slå under bältet intelligent närmar sig allas önskan om att älskas för sin egen skull med hjälp av en avväpnande humor och en kardborrerefräng.

Dagens topp tio vid tolvslaget:
1. (1) Jonas Matsson - On my own
2. (6) Madeleine Jangklev - Stay with me
3. (5) Succubus - Raise your hands
4. (4) Björn Hasselquist - Beautiful world
5. (2) Engla - Don't stop
6. (3) Ann-Christine Johansson - Sanningen ska segra
7. (7) Billy - Tusen nätter
8. (8) Anton & Dejo - I wanna be with you
9. (9) Matilda Warme - Call the angels
10. (10) Nadina - Change of heart
Webjokern - efter dag tolv Reviewed by Pierre on 14:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.