Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Serneholt och Olsson leder Melodifestivalen

Vid en presskonferens idag avslöjade SVT namnen på nästa års programledare för Melodifestivalen - Marie Serneholt och Rickard Olsson. Min spontana reaktion är att det inte är direkt spännande namn, men å andra sidan är det inte lätt axla mantlarna efter de senaste årens succévärdar och båda har trots allt potential att göra ett riktigt bra jobb. Förutom nämnda duo utlovas också en hemlig gäst varje vecka.

Rickard Olssson får stå för rutinen med sina gedigna erfarenhet som programledare på SVT - och helt oerfaren är han faktiskt inte i Melodifestivalen heller. För sju år sedan gjorde han ju ett kort gästspel som programledare för Andra Chansen, eller Tittarnas Val som det hette då tillsammans med Marianne Rundström.

Marie Serneholt har suttit i panelen för SVTs Inför Eurovision Song Contest under de senaste två åren och stod ju själv på Melodifestivalens scen förra året med Disconnect me. Den här gången får hon istället bland annat presentera sin forna A-Teenskollega Sara Lumholdt när hon gör sin mellodebut.


Media: SVT, Aftonbladet, Expressen.
Serneholt och Olsson leder Melodifestivalen Reviewed by Pierre on 12:46:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.