Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nytt bidrag till Anders Fernette

Förra veckan diskvalificerades ju Don't stop, bidraget som Anders Fernette skulle tävla med i nästa års melodifestival, strax efter att låtarna offentliggjorts eftersom den redan fanns ute på nätet. Det gavs en vecka att leta rätt på ett lika bra bidrag, och ny verkar man ha lyckats hitta en sådan låt.

Den internationella stjärnglansen i Don't stop i form av forne *Nsync-medlemmen JC Chasez har i det nya bidraget Run ersatts av en än mer meriterade artisten, låtskrivaren och producenten Desmond Child. Child har en imponerande lång rad av hits på sitt samvete - även om de flesta nu har en hel del år på nacken. Ingenting kan dock ta ifrån honom att låtar som Alice Coopers Poison, Bon Jovis Livin' On A Prayer och You Give Love A Bad Name, Kiss I Was Made For Loving You och Heaven's on Fire, Aerosmiths Crazy och Ricky Martins Livin' La Vida Loca och La copa de la vida alla utan att skämmas för sig kan kalla sig moderna klassiker.

I Run har han samarbetat med den svenska kvartetten Negin Djafari, Hugo Lira, Ian-Paolo Lira, Thomas Gustafsson som alla deltar i Melodifestivalen för första gången.

Media: Aftonbladet, SVT.
Nytt bidrag till Anders Fernette Reviewed by Pierre on 12:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.