Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Sistesjanseduellerna är lottade

Allt är klart inför lördagens Sistesjansen i norska Melodi Grand Prix! Idag avslöjade nämligen NRK vilka bidrag som var deltävlingarnas två bästa femmor och därmed kniper de sista platserna samt hur den fullständiga lottningen ser ut.

Jag hoppar och jublar inte direkt över de där två sista platserna. De gick nämligen till två av bidragen jag sågade som mest i deltävlingarna; Gatas Parlaments politiska hiphop och Pernille & Marius frikyrkopräktiga musikalnummer. De lär dock knappast gå till final. Jag sätter istället mina slantar på att det blir Use Me och Susperia som får triumfera i Sarpsborg på lördag - även om det blir tajt, främst på den nedre halvan av spelschemat.

Första omgången:
Duell 1: Use Me - Daisy vs. Pernille & Marius - I'll be yours
Duell 2: Sie Gubba - Alt du vil ha vs. Mimi Blix - Allergic
Duell 3: Gatas Parlament - Jobbe litt mindre og tjene litt mer vs. The Lucky Bullets - Fire below
Duell 4: Endre - Oh oh (Puppy love) vs. Susperia - Nothing remains

I den andra omgången möts först vinnaren i duell 1 och vinnaren i duell 2, och sedan vinnaren i duell 3 och vinnaren i duell 4. De båda vinnarna i de duellerna går till final.
Inför finalen nästa vecka kan det vara värt att notera att lördagens vinnare Haba haba med Stella Mwangi parkerar högst upp på norska iTunes-listan sedan dess. En vink om vad som komma skall..?

Media: VG 1, 2, 3.
Sistesjanseduellerna är lottade Reviewed by Pierre on 20:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.