Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Andreas Carlsson för Slovakien

Efter mycket velande om man skulle delta eller inte beslutade sig ju Slovakien för att trots ekonomiska bekymmer och omorganisation hos det nationella tvbolaget delta i Eurovision Song Contest i Düsseldorf. På grund av det sena beslutet blev det dock ingen nationell uttagning utan man beslutade att istället välja bidrag internt.

Nu är valet gjort. Slovakien kommer att skicka duon Twiins, bestående av tvillingsystrarna Daniela och Veronika Nízlová till Tyskland tillsammans med låten I'm still alive, skriven av Andreas Carlsson.

Twiins har släppt fyra album hemma i Slovakien som alla sålt guld eller platina och de fanns med som (välbehövlig) körbackup bakom 2008 års tjeckiska eurovisionbidrag Have some fun med Tereza Kerndlová. Andreas Carlsson är kanske mest känd för en bredare publik som jurymedlem i Idol - men han är ju också en mycket välmeriterad låtskrivare med några av Britney Spears, Backstreet Boys och Westlifes största hits på sitt samvete.

Hur I'm still alive låter får vi vänta med att höra tills den premiärspelas i samband med Slovakiens miss Universumuttagning den 5 mars - men vi kan kolla in Twiins så länge, här i Sabrinas kultklassiker från 80-talet, Boys boys boys:
Andreas Carlsson för Slovakien Reviewed by Pierre on 15:08:00 Rating: 5

2 kommentarer:

 1. hej, vet du om man kan se artisterna i något köpcentrum t ex på lördagen?

  SvaraRadera
 2. @johan:
  Hej!

  Jag antar att du talar om artisterna i Linköping och inte i Slovakien. ;)

  Det enda jag vet är att flera artister visat upp sig i Gränden idag; Eric Saade, Sara Varga, Linda Sundblad och Sara Lumholdt. Enligt annonser uppträder Rebound där i morgon. I övrigt känner jag inte till några artistuppträdanden tyvärr.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.