Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det tredje heatet i Kroatien

Det är hög tid att titta närmare på det tredje heatet av kroatiska Dora som gick av stapeln i helgen. De tolv artister som kvalificerat sig från de två inledande heaten tävlade om de sex platserna i nästa rond. Upplägget var detsamma som i de tidigare två heaten; artisterna framförde andras hits, de fem med flest röster gick direkt till nästa heat, medan en ny omröstning inleddes för att avgöra vem som får den sjätte och sista platsen. Förra veckans sista plats gick till Daria Kinzer som den här veckan lyckades övertyga mer och ta en av direktplatserna till nästa heat. Heatet vanns precis som förra veckan av Mirko Švenda-Žiga.

Själv har jag svårt att se någon storhet i Mirkos brutala behandling av Elton Johns evergreen I'm still standing. Jag tycker inte att någon av de tävlande har övertygat som helhet och fullfjädrade artister så här långt. Går man bara efter sånginsatserna måste favoriten vara Jacques Houdek, men hans framföranden har å andra sidan varit tristast av alla - och i de fall artisten har visat sig ha star qualities på andra sätt har inte rösten övertygat. Det är mycket som måste falla på plats i de avslutande heaten. Här är lördagens resultat:

Till nästa omgång:
Katica Marinović (framförde Colonias Vatra i led)
Ana Eškinja (framförde Lady Gagas Alejandro)
Jacques Houdek (framförde Richard Marxs Right here waiting)
Daria Kinzer (framförde Parnji Valjaks Ugasi me)
1. Mirko Švenda-Žiga (framförde Elton Johns I'm still standing)

Övriga tävlande, med chans till den sjätte platsen: Doris Teur, Saša Lozar, Dora Benć, Sabrina Hebiri, Miro Tomić, Tina Vukov och Jelena Vanjek.

Till det här heatet som det förra heatets sexa:
Daria Kinzer (framförde Céline Dions A new day has come)

I nästa heat nu på lördag tävlar de sex kvarvarande om fyra platser i påföljande heat.
Det tredje heatet i Kroatien Reviewed by Pierre on 20:05:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.