Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Polly Genova vann i Bulgarien

Kvällens eurovisionuttagning i Bulgarien är avgjord. Vinsten gick till Polly Genova och låten Na Inat. Polly har trots att hon bara är 24 en lång karriär bakom sig efter att ha slagit igenom redan som åttaåring i barngruppen och mediafenomenet Bon Bon.

Hon har gjort flera tidigare försök att få representera Bulgarien i Eurovision Song Contest, bland annat som medlem i gruppen Melody. Vid det senaste försöket för två år sedan blev hon tvåa som solist med One lifetime is not enough. När hon nu gjorde ännu ett försök på egen hand räckte det alltså ända fram till seger. Så här såg det ut när hon framförde sin låt ikväll:

Bulgariens bidrag var det sjuttonde att bli helt klart till årets upplaga av Eurovision Song Contest. Du hittar dem alla här.

Resultat, topp tre:
1. Polly Genova - Na Inat 12 jurypoäng + 12 teleröstpoäng = 24 poäng
2. Milena Slavova - Fire In My Hair 5 + 10 = 15
3. Mona - Teen Life 8 +  5 = 13
Polly Genova vann i Bulgarien Reviewed by Pierre on 22:24:00 Rating: 5

1 kommentar:

 1. Hoppas verkligen att Polly vinner i Dusseldorf för hon är en ung vacker tjej men väldigt stark och talangfull! Hon och hennes band kämpar alldeles ensama att popularisera och presentera låten runt Europa. Så blev det alldeles som hennes text hon sjunger (Against all odds!) Låten är mycket positiv och klok och handlar om hopp, drift, högre människans strävan for mänskliga rättigheter.

  Det är låt att rösta på!!!

  Se även Pollys officiel klip här:
  http://www.youtube.com/watch?v=Nm2s-XQA7gw&NR=1

  Hälsningar :o)

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.