Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Den andra semifinalen i Tyskland

Ikväll presenterade Lena Meyer-Landrut ytterligare sex låtar i årets tyska eurovisionuttagning Unser Song für Deutschland. Precis som förra veckan kändes större delen av fältet som sval, soulig albumutfyllnad - men här fanns ett par undantag. Jag fastnade för den udda och söta A million in one som låter lite Lily Allen, men framför allt för balladen Push forward, som jag måste räkna som min favorit bland de tolv tävlande vi fått höra. Den ligger långt ifrån Satellite, vilket jag tror är en fördel, samtidigt som den kändes uppriktig och angelägen.

Nu väntar final den 18 februari då tvtittarna ska bestämma sig för vilken låt Lena ska försöka försvara sin och Tysklands titel med. Jag håller mina tummar för någon av mina favoriter i den här delfinalen - men buzzet i Tyskland verkar mest handla om Taken by a stranger som gick till final förra veckan. Oavsett vilken de väljer tror jag dock det blir tufft att nå en andra raka seger.

Till final:
Push forward (Daniel Schaub, Per Lämmers)
Mama told me (Stefan Raab, Lena Meyer-Landrut)
A million in one (Errol Rennalls, Stavros Ioannou)

Utslagna:
A good day (Audra Mae, Todd Wright, Scott Simons)
Teenage girls (Viktoria Hansen, Lili Tarkow-Reinisch, Yacine Azzagegah)
At all (Aloe Blacc)
Den andra semifinalen i Tyskland Reviewed by Pierre on 22:27:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att tyskarna inte funderar så mycket på att vinna. Vore kul om de vågade skicka något riktigt annorlunda och spännande för att mer etablera Lena som en intressant artist.

    Chansen att vinna hemmaseger är ju ändå rätt låg, om man så säger.

    SvaraRadera
  2. @TobSon: Beror hur du definierar annorlunda. ;) Ju mer jag lyssnar på alternativen, ju säkrare blir jag på att Push forward är vinnaren jag vill ha!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.