Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Vitryssland har valt bidrag

Tvbolaget BTRC har idag presenterat bidraget som kommer att representera Vitryssland i Eurovision Song Contest 2011. Bland de 29 inskickade bidragen föll man av inte helt uppenbar anledning för Born in Bielorussia framförd av Anastasiya Vinnikova.

Jag tycker det här är fantastiskt! Vilket jag måste betona inte alls är synonymt med bra. Anastasia har helt tydligt skolkat från både sina sånglektioner och grundkursen i engelska vilket gör det en smula svårt att avgöra vad lovsången till Vitryssland egentligen handlar om - och den stackars koreografen som kommer att ta sig an henne lär få ett litet helvete. MEN vitryssarna har också utvecklat vässandet av sina bidrag från nationell uttagning till internationell final till en konstart. Jag förväntar mig en total makeover - med förhoppningsvis ett skönt stycke eurovisionkitsch som resultat. Här är Born in Bielorussia:
Vitryssland har valt bidrag Reviewed by Pierre on 19:17:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Det är märks hur oengagerade publiken är av detta stycke nationalkitsch. När kameran zoomar in personer i publiken så ler de artigt och tillgjort - om de ler alls. Applåderna tyder inte heller på att de är särskilt hänförda. Jag reagerar också på sångerkans minspel när hon marscherar med handen på hjärtat.Det är kanske inte så lätt att gå igång på en sådan här sång när man tänker på att oppositionspolitiker har förföljts och arresteras efter höstens val.
  USCH!

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Det här är självklart helt galet på en rad sätt - men jag måste medge att jag faktiskt inte uppfattar stora delar av texten. Handlar det bara om patriotism och kärlek till sitt land ser jag faktiskt ingen motsägelse i det gentemot det politiska läget i Vitryssland. Självklart kan man älska sitt land trots att det inte styrs eller fungerar som man önskar.

  SvaraRadera
 3. Åh herregud! Jag är helt ambivalent. Gillar jag det? Älskar jag det? Hatar jag det? Jag tror jag gör allt detta på samma gång. Hur som helst är det ett utav de roligaste bidragen som presenterats hittills.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.