Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

En populär ballad

Som ett led i marknadsföringen av Eric Saades Popular har ytterligare två versioner släppts, en Album Remix och Slow Version - vilka båda finns att köpa på iTunes. Den senare är en avskalad balladversion vars syfte jag antar är detsamma som för den där exploderande glasburen.

Jag fnissade nämligen förtjust när Eric i en intervju efter segern, med anledning av att han inte säkert kommer att få använda sin glasbur i Düsseldorf, förklarade att han kommer att kämpa för sin glasbur eftersom den förstärker det han vill berätta med låten. Ja det är väl viktigt att det tunga budskapet säkert går fram... Nae, säga vad man vill om Popular, men jag skulle kanske inte lyfta fram texten som någon av dess starkare sidor. Så här låter i alla fall Popular med texten i fokus - som ballad:

Läs även andra bloggares åsikter om
En populär ballad Reviewed by Pierre on 08:21:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Haha man hör verkligen texten alldeles för bra i den versionen!

    SvaraRadera
  2. ... Vad tänkte Kempe när han skrev detta? Han hade kunnat få fram det uttänkta budskapet på ett mer smakfullt sätt, nu skiner han med sin otalang... hmm... Vitryssland fixade till sin text, tycker att Sverige borde göra det också, Europa avskyr verkligen den svenska texten, det är lite oroande...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.