Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Eurovisionkortisar

Den årliga eurovisionskandalen från Ukraina är här. Resultatet från finalen i lördags då Mika Newton utropades som segrare med Angel har ifrågasatts. Detta har lett till att man beslutat sig för en ny final nu på torsdag med de tre topplacerade bidragen från i lördags. Tredjeplacerade Jamala har dock meddelat att hon inte ställer upp eftersom hon inte litar på att det går rätt till den här gången heller, medan lördagens vinnare nu vill tävla med ett annat bidrag. Hepp! Förra året hann Ukraina välja tre olika bidrag innan Alyosha till slut kom iväg till Oslo med Sweet People.

Det har hittills varit väldigt tyst från Ungern om hur de tänker välja bidrag till sin comeback i Eurovision Song Contest. Nu har det ansvariga tvbolaget MTV avslöjat att bidraget har valts ut internt och kommer att avslöjas kommande vecka.

Även det franska bidraget, Sognu med den 21-årige tenoren Amaury Vassili, kommer att presenteras nästa vecka, men där har vi lite mer kött på benen. Presentationen sker nämligen på måndag kväll i tvshowen Chabada.

När gruppen Eldrine vann den georgiska finalen med One More Day häromveckan reagerade många på att sångerskan Tako Vadachkoria inte riktigt kunde göra låten rättvisa. Nu har det ansvariga produktionsbolaget bytt ut henne, dock utan att motivera varför. Hennes plats tas istället av Sopho Toroshelidze som bland annat körade bakom förra årets georgiska bidrag Shine med Sofia Nizharadze.

Som jag tidigare rapporterat kommer Slovakien att representeras av systrarna Daniela och Veronika Nízlová i Twiins och en låt skriven av Andreas Carlsson - I'm Still Alive. Den presenteras nu på lördag, men redan nu finns två korta teasers ute, här och här.
Eurovisionkortisar Reviewed by Pierre on 18:21:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.