Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Spelschemat för Andra Chansen

På lördag är det dags för Andra Chansen - för deltävlingarnas treor och fyror att slåss om de två sista platserna i Globen. För min del hade jag gärna sett fler än två av dem i finalen, och jag har fortfarande lite svårt att acceptera att inte fler av mina favoriter redan är i final.

Jag återkommer närmare helgen med mina tips och tyckanden - fram till vill jag gärna veta vad du tycker! Kommentera och rösta i omröstningarna i högerspalten (läser du bloggen via corren.se måste du först klicka in dig på huvudbloggen)! Här är hela spelschemat:
Läs även andra bloggares åsikter om
Spelschemat för Andra Chansen Reviewed by Pierre on 22:04:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. jag tycker att THE MONIKER ska gå vidare!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.