Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

SVTs Inför Eurovision Song Contest

Inför årets upplaga av Inför Eurovision Song Contest har SVT städat rejält i panelen som ska få bedöma årets bidrag. Från förra årets laguppställning återstår nämligen bara Thomas Lundin, som nu får förtroendet att vara med för åttonde året på raken. För övrigt är det alltså idel nya namn; Lotta Engberg, Andreas Johnson, Sarah Dawn Finer och Christine Meltzer.

Jag tycker det är kanon att det storstädas i juryn efter förra årets katastrofsäsong som jag knappt orkade se på grund av allt osakligt raljerande och illa pålästa panelmedlemmar. På pappret tycker jag det känns som om det kan bli ändring på det den här gången. Både Meltzer och Dawn Finer har förut visat sig vara både insatta och intresserade av tävlingen och jag har ett visst förtroende för Engbergs professionalitet i allmänhet. Jag lär bänka mig när det första avsnittet sänds i SVT1 den 19 april med start kl 21.00 - även om jag tänker ha skämskudden inom räckhåll.
SVTs Inför Eurovision Song Contest Reviewed by Pierre on 16:33:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.