Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner - dag IV

Idag var det dags för det sista gänget semifinalister att kliva upp på scenen i Düsseldorf för ett första repetitionspass - i morgon börjar det om med ett andra rep för de första semifinalisterna.

Att ha de sista startnumren i semifinalerna brukar vara en fördel, men i den här semifinalen känns det som om de fördelarna är bortkastade på bidrag som skulle vara helt givna i final oavsett startnummer - för både danska A Friend in London och irländska Jedward övertygar. Särskilt de senare, som jag nu lutar åt kan bli riktigt farliga. Lipstick känns modern och fräsch och numret är en snygg och charmig klackspark som mycket väl kan fastna på näthinnan som sist ut innan finalen. Är Europa redo för en smula nytänk så...

Bland de övriga tror jag också stenhårt på Estland som en välförtjänt finalist medan jag mer motvilligt tror på samma väg för rumänernas Eloise-klon. I andra änden har jag väldigt svårt att förstå buzzet omkring Dana Internationals comeback. Falsksången i den bleka låten gör det i det närmaste outhärdligt att ta sig igenom hela eländet utan att desperat stoppa tummarna i öronen.

Övrigt att lägga märka till? Danskarnas sångare Tim Schou repade i en trist svart skjorta. Tror man åtminstone tills han vänder ryggen till... och slovenska Maja Keuc - eller åtminstone hennes stylist -verkar ha sett Melodifestivalen, för hur lyckas man annars bli så lik Jenny Silver á la Something In Your Eyes?

Här är sammandrag från dagens rep:
Bulgarien: Polly Genova - Na Inat
Makedonien: Vlatko Ilievski - Rusinka
Israel: Dana International - Ding Dong
Slovenien: Maja Keuc - No One
Rumänien: Hotel FM - Change
Estland: Getter Jaani - Rockefeller Street
Vitryssland: Anastasiya Vinnikova - I love Belarus
Lettland: Musiqq - Angel in Disguise
Danmark: A Friend in London - New tomorrow
Irland: Jedward - Lipstick
Repetitioner - dag IV Reviewed by Pierre on 21:32:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.