Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Finalklart i webjokern!

När Trison och Bowties idag knep finalplatserna i den fjärde webjokerdeltävlingen gick inte bara mina tips käpprätt åt skogen - samtidigt blev ju finalfältet komplett! Nu återstår bara finalen nästa måndag innan vi vet vilken låt som går vidare till Melodifestivalens huvudtävling som årets webjoker!

Finalisterna ligger ute på SVT Melodifestivalen från nu fram till att röstningsfönstret öppnas nästa måndag mellan kl 13.00 och 14.20 - varefter vinnaren presenteras av Lotta Bromé i P4 Extra kl 14.33. I motsats till hur det var i deltävlingarna är det i finalen bara folket som röstar.

Jag konstaterar att hälften av finalisterna är tänkbara vinnare i mina öron - så börja med dem om du inte tänker plöja igenom hela finalfältet; A heartbeat away, Marilyn Monroe, I mina drömmar och All day all night. Jag kan se alla fyra som tänkbara mellotävlande - om de vässas och putsas upp till melloform. Hur det kommer att gå i finalen känns dock väldigt svårförutsägbart. Det ryktas att röstantalet i deltävlingarna har varit väldigt lågt, och inte mycket talar för något större uppsving när det är finaldags - vilket gör att de tävlande själva kan påverka resultatet genom att engagera sin omgivning. Mina fyra huvudkandidater är dessutom sinsemellan väldigt olika - frågan är vilken av dem som mest tilltalar en publik som ger sig tid att rösta en måndag eftermiddag?

Du röstar genom att skicka ett SMS till 72211 mellan kl 13.00 och 14.00 måndagen den 7 november - de aktuella röstningsnumren hittar du hos SVT här.

Finalisterna:
Grand Slam - All day all night (Andy Swaniz, Peter Andersson)
Demoröst - A heartbeat away (Jonas Lundström)
Trison - Forever by your side (Tony Andersson och Martin Johansson)
Never Alone - Marilyn Monroe (Joakim Björnberg och Christofer Erixon)
Caroline Coquard - Ingenting, ingen (Caroline Coquard)
Bowties - Need to know (Erik Andergren och Erik Källner
Maria BenHajji - I mina drömmar (Nanna Bing, Thomas Cars)
David Nestander - Beautiful love (Erik Kohl)
Finalklart i webjokern! Reviewed by Pierre on 17:25:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.