Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Sarah Dawn Finer och Helena Bergström leder Melodifestivalen

Igår avslöjades Gina Dirawi som en av tre programledare för nästa års Melodifestival, och idag fyllde SVT i de återstående två luckorna vid en presskonferens. Det blir en helt kvinnlig trio som står för värdskapet 2012 då det nu står klart att Gina får väl mellomeriterade Sarah Dawn Finer och skådespelerskan Helena Bergström vid sin sida.

SVT berättar att de tre kommer att synas i olika konstellationer under melloturnén, ibland alla tre, ibland två av de tre, men att Sarah Dawn Finer är den gemensamma nämnaren på livescenen under hela turnén.

Sändningsproducenten Henrik Johnsson beskriver trion som drömuppsättningen man kom fram till efter att ha sållat ur en lång lista av namn, där var och en är starka individer som var och en representerar något alldeles eget.

Spontant tycker jag att det känns riktigt kul med Sarah Dawn Finer i programledarrollen. Inte bara har hon ett par fantastiska mellobidrag i bakfickan, hon framstår också som en varm, sprudlande och humoristisk personlighet och dessutom med ett intresse för Melodifestivalen som sträcker sig långt bortom sitt eget tävlande. Helena Bergström känner jag bara som flitigt gråtande skådespelerska, även om hennes karriär började som just programledare.

Jag tycker det är riktigt kul att SVT satsar på namn vi inte är vana vid att se i de här rollerna - en förnyelse som ytterligare höjer spänningen och förväntan innan turnén drar igång i vår.
Bild: SVT
Media: SVT, SVT, Aftonbladet, Expressen.
Sarah Dawn Finer och Helena Bergström leder Melodifestivalen Reviewed by Pierre on 13:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.