Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Jedward tävlar åter på Irland

Bröderna John och Edward Grimes, eller Jedward som vi känner dem bättre som, gav Irland sin bästa placering i Eurovision Song Contest på elva när de blev åtta i Düsseldorf med sin Lipstick i våras. Ända sedan dess har det ryktats om att duon åter kommer att få representera Irland nästa år.

Nu har det ansvariga tvbolaget RTÉ bekräftat att Jedward finns med i bilden när nästa års bidrag kommer att väljas - men att de kommer att få tävla om platsen på samma villkor som fyra andra ännu icke avslöjade artister enligt samma modell som i år - då fem välmeriterade musikprofiler fick ansvaret att plocka fram ett färdigt paket av låt och artist vilka sedan tävlade mot varandra i en tvsänd final.

Det avslöjades också att den som kommer att coacha Jedwards bidrag är Linda Martin, som ju vann Eurovision Song Contest 1992 med Johnny Logans Why me. Övriga mentorer är Julian Benson, Greg French, Bill Hughes och Edele Lynch. Finalen kommer att gå av stapeln den 24 februari och även den här gången kommer vinnaren att koras med en kombination av röster från tvtittarna och regionala jurygrupper.

Sedan deltagandet i Eurovision Song Contest i våras har Jedward turnerat flitigt för att promota albumet Victory som släpptes i augusti - och släppt ytterligare en singel, Bad behaviour:
Jedward tävlar åter på Irland Reviewed by Pierre on 15:19:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.