Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Thomas G:son tävlar i Norge

I onsdags fick vi veta att Thomas G:son har tre låtar med i nästa års melodifestival och nu är det även klart att han har en låt med i norska Melodi Grand Prix. Låten har han skrivit tillsammans med Tommy Berre och den norske rumänen Ovi Jacobsen, som ju blev trea i Eurovision Song Contest förra året då han representerade Rumänien tillsammans med Paula Seling i Playing with fire.

Låten, vars titel ännu inte släppts, beskrivs som en kärlekshyllning med girlpower och kommer att framföras av musikalstjärnan Reidun Sæther som härmed debuterar i tävlingen.

G:son har deltagit som kompositör i Melodi Grand Prix flera gånger förut. 2007 blev han t.ex. både etta och tvåa då hans Ven a bailar conmigo framförd av Guri Schanke tog hem segern följd av Rocket Ride med Jannicke Abrahamsen.

Det norska tvbolaget NRK har nu också avslöjat att folkmusikern Kim André Rysstad och den kristne popartisten Rudi Myntevik finns med i startuppställningen för nästa års Melodi Grand Prix.

När G:son vann i Norge 2007 hade jag hans andra låt Rocket Ride som favorit. Den lättillgängliga schlagerpoppärlan hade säkert gjort bättre ifrån sig i Helsingfors än Ven a bailar conmigo lyckades göra. Så här såg det ut när Jannicke gjorde den i Melodi Grand Prix:
Thomas G:son tävlar i Norge Reviewed by Pierre on 11:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.