Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Pastora Soler tävlar för Spanien

Spanien har under de senaste åren gått i framkant när det gäller att hitta nya och innovativa format för att välja sitt bidrag till Eurovision Song Contest. Ansträngningarna har dock inte lett till några större resultatmässiga framgångar - det är nu åtta år sedan man ens lyckades nå en topp tioplacering. Kanske är det därför tvbolaget TVE i år valt att själva utse artisten som ska representera Spanien i Eurovision Song Contest nästa år?

Idag tillkännagav man nämligen att sångerskan Pastora Soler kommer att få bära den spanska fanan i Baku i maj. Soler, född Pilar Sánchez Luque för 33 år sedan, är ett välkänt namn i Spanien sedan hon slagit igenom brett i slutet av 90-talet med sitt tredje album. Hon har också uppmärksammats internationellt, t.ex. var hon nominerad för bästa flamencoalbum vid Latin Grammy Awards nu i år.

Hennes tävlingsbidrag kommer att väljas i en tvsänd show först i februari, men redan nu måste vi givetvis kolla in vad hon går för. Här är singeln Demasiado amor från senaste albumet:
Pastora Soler tävlar för Spanien Reviewed by Pierre on 16:22:00 Rating: 5

1 kommentar:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.