Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

De tre första finalisterna klara i Norge

Min simultanförmåga fick sin första riktiga utmaning för eurovisionsäsongen ikväll när den första norska deltävlingen och den danska finalen gick av stapeln samtidigt och inte slutade förrän kvällens isländska deltävling dragit igång. Jag lyckades dock hänga med riktigt hyggligt i alla tre - men får nog ägna resten av kvällen åt att täppa igen de oundvikliga luckorna.

I den norska deltävlingen gläds jag åt att mina förhandstips höll riktigt bra! Mina två stora favoriter Reidun Sæther och Nora Foss Al-Jabri gick vidare till final tillsammans med The Carburetors som jag utsåg till kvällens dark horse i förhandstippningen. Nora blev dessutom kvällens etta efter ett felfritt framförande av den vackra balladen Somewhere beautiful, vilket gör att hon får ses som deltävlingens favorit i finalen.

Märk att de utslagna bidragen inte är helt ute ur leken ännu. Finalfältet kommer att kompletteras med ett wildcard efter de tre inledande deltävlingarna. Det väljs ut bland alla de utslagna låtarna av en ännu hemlig jury. Vi kollar in kvällens etta i deltävlingen, här är Nora Foss Al-Jabri:

Resultat:
Till final:
1. Nora Foss Al-Jabri – Somewhere beautiful
2. The Carburetors - Don't touch the flame
3. Reidun Sæther – High on love

Utslagna (utan inbördes ordning):
Irresistible feat. Carl PrittElevator
Kim André RysstadSå vidunderlig
Rudi MyntevikYou break it, you own it
Lisa StokkeWith love
UnitedLittle Bobbi
De tre första finalisterna klara i Norge Reviewed by Pierre on 21:49:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.