Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ivi sjunger La la love i Baku

Ikvällens final på Cypern skulle det avgöras vilken låt Ivi Adamou ska ta med sig till Eurovision Song Contest i Baku. En jury och de röstande tvtittarna delade lika på makten att bestämma vilken av de tre låtarna som skulle få den äran.

Valet föll på La la love som fick den högsta poängen av både juryn och tittarna. Jag tycker att valet var helt rätt. I en tävling där det handlar om att göra största möjliga intryck på tre minuter är La la love det rätta valet. Chanserna till en plats i finalen borde vara goda, särskilt om Ivi uppträder med lika stort självförtroende i Baku som hon gjorde ikväll - och hon får ett scennummer som matchar låten. Jag tippar dock att den är alltför generisk för att vara en kandidat till slutsegern i Baku.

Segern för La la love innebär också att vi svenskar har ännu ett bidrag att hålla en tumme för i Baku. Teamet av upphovsmän bakom låten är nämligen Alex Papaconstantinou, Björn Djupström, Alexandra Zakka och Viktor Svensson.

Vi lämnas dock med ett stort frågetecken efter kvällens final. Ivi mimade sig nämligen igenom tävlingen, så frågan är vad hon egentligen går för live. Så här såg det i alla fall ut när hon gjorde La la love ikväll:

Resultat:
1. La la love 
Call the police 
You don't belong here
Ivi sjunger La la love i Baku Reviewed by Pierre on 21:50:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Grattis Cypern till tolvan från Grekland!

  Hehe. :P

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Ja den känns väl ganska gjuten! :)

  SvaraRadera
 3. grattis svennar till tolvan från norge och danmark!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.