Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på det franska bidraget

Frankrike presenterade den fransk-indonesiska sångerskan Anggun som sin artist för Baku redan i december, men först nu idag presenterades hennes låt i sin helhet.

Echo (You and I) är skriven av Anggun själv tillsammans med William Rousseau och Jean-Pierre Pilot och mixad av Veronica Ferraro. Jag blir positivt överraskad när jag hör den jämfört med förväntningarna jag fått av de kortare klipp som läckt ut i förväg. Inledningen fångar intresset och visselgimmicken får låten att sticka ut - men dessvärre blir låten aldrig mer än en lång lovande vers som aldrig får någon refräng. Vad tycker du?
Lyssna på det franska bidraget Reviewed by Pierre on 16:12:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Philip Holmgren29 januari 2012 19:25

  Men vad tycker DU om låten?

  SvaraRadera
 2. Nu menade inte Phillip mig, men jag kör på ändå: Låten är tyvärr inte direkt bra. Inte dålig men inget som kommer göra att Frankrike vinner...

  SvaraRadera
 3. Philip Holmgren29 januari 2012 21:26

  Själv tycker jag att låten verkar väldigt modern och har lite eget. Kan mycket väl bli en top 10 placering för mig.

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att min åsikt är efterfrågad! Jag hade lite bråttom när jag postade klippet så jag hann varken lyssna igenom låten mer än som hastigast eller få med någon åsikt - men nu är inlägget uppdaterat!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.