Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nina Badric tävlar för Kroatien

En lite mindre rolig trend i år verkar vara att fler länder än vanligt väljer att utse sin artist internt. Nu sällar sig Kroatien till den skaran efter att deras ansvariga tvbolag HRT igår meddelat att man tänker skicka sångerskan Nina Badrić till Baku.

Nina Badrić är ett välkänt namn på Balkan med sju album i ryggen och fyra tidigare deltaganden i den kroatiska uttagningen Dora på meritlistan. Första gången var redan 1993 och som bäst har hon blivit tvåa - 2003, det senaste tillfället hon deltog, med balladen Čarobno jutro.

Hennes tävlingslåt kommer att presenteras vid årets upplaga av Dora, som den här gången får ett annorlunda upplägg. Tävlingen firar nämligen 20 år och den första dagen kommer helt att ägnas åt de 19 föregående vinnarna som nu bjudits in att framföra sina respektive vinnarlåtar igen och sedan kommer de kroatiska tvtittarna få rösta fram sin favorit genom tiderna.

I väntan på det kollar vi lite mer Nina, här i Dat ce nam bog (som väl ekar en smula Take me to your heaven i verserna?):
Nina Badric tävlar för Kroatien Reviewed by Pierre on 14:16:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.