Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Två finalister klara på Island

På Island var det mesta sig likt när deras eurovisionuttagning Söngvakeppni Sjónvarpsins kväll kickade igång med sin första deltävling av tre. Vi möttes av den vanliga studion och samma signaturmelodi som jag lärt mig att förknippa med tävlingen. Vi fick dock ett knippe nya låtar till livs.

Även här höll mina förhandstips riktigt bra. Gréta Salóme och Jónsi kändes som stensäkra finalister med sin etniska popdänga och gjorde inte heller någon besviken när finalisterna lästes upp. Lite mindre glad är jag över att varningsflaggen jag hissade för pojkbandet Blár Ópal visade sig ha hissats med all rätt. De knep nämligen den andra finalplatsen med sin rätt vedervärdiga fusion av allt man orkat klämma in på tre minuter.

Nåja, i finalen tror och hoppas jag att Mundu eftir mér är ett starkare kort. Jag är faktiskt inte främmande för att se den som slutlig segrare - men det beror givetvis vad som finns i de två deltävlingar som återstår. Om en vecka är det dags för nästa. Vi kollar in Gréta och Jónsi så länge, så här lät och såg det ut ikväll:

Till final (utan inbördes ordning):
Gréta Salóme and JónsiMundu eftir mér
Blár ÓpalStattu upp

Utslagna (utan inbördes ordning):
Íris HólmLeyndarmál
Fatherz’n’SonzRýtingur
Heiða ÓlafsVið hjartarót mína
Två finalister klara på Island Reviewed by Pierre on 23:10:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.