Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

3x läckta eurovisionlåtar

Med dagens tekniska förutsättningar är det inte lätt för Eurovision Song Contests deltagarländer att hålla på sina låtar ända fram till utlovade datum. De senaste dagarna har tre länder drabbats av läckor av olika slag.

På lördag tävlar ju Lisa Miskovsky i Melodifestivalens fjärde deltävling i Malmö, men redan nu finns en bit av hennes Why start a fire tillgänglig på musiksajten Qobuz.

Återstår att se hur länge den får finnas kvar där - och vilka konsekvenser det får. Det lär knappast leda till diskning, men liknande exempel förut har till exempel lett till att samtliga deltävlingens låtar släppts i förväg.

Du hittar snutten här (åtminstone i skrivande stund). Uppdatering: Ytterligare ett av lördagens bidrag är ute på vift - en minut av Charlotte PerrelliThe girl sprids just nu som en löpeld över nätet.

För två veckor sedan avslöjade det israeliska tvbolaget IBA att man tänker skicka gruppen Izabo och låten Time till Baku - och att låten kommer att presenteras vid ett senare tillfälle. De hade dock förmodligen inte räknat med att presentationen skulle ske i form av en läcka på YouTube. Här är vad som sägs vara årets israeliska bidrag:


Även det internt utvalda comebackbidraget från Montenegro har drabbats. En demo av halva Euro Neuro med Rambo Amadeus har de senaste dagarna cirkulerat på nätet, men finns i skrivande stund inte tillgängligt.
3x läckta eurovisionlåtar Reviewed by Pierre on 16:16:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.