Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Azerbajdzjan har valt artist

Årets värdland för Eurovision Song Contest, Azerbajdzjan, inledde sin jakt på efterträdaren till Ell & Nikki redan i slutet av november. Under namnet Milli Seçim Turu har sedan över 70 tävlande passerat revy i fyrtiotalet shower fördelade på åtta heat. Ni må förlåta att jag har prioriterat dessa shower lågt.

Ikväll var man i alla fall äntligen framme vid final där de återstående fem artisterna till sist gjorde upp om segern. Inte heller finalen var någon lättsmält historia dock. Under tre timmar framförde de fem vad som kändes som en ändlös rad covers innan en sju man stark jury bestämde sig för att det var Sabina Babayeva man ville ha.

Sabina kommer nu att sättas i händerna på branschens alla nödvändiga proffs för att slipa henne till eurovisionform - och ge henne låten hon kommer att tävla med i maj. Hur den låter får vi dock vänta med att höra till i mitten av mars. Av det jag hörde ikväll är Sabina inget dumt val. Hon har onekligen en rejäl pipa, om än en smula otyglad emellanåt. Så här lät hon till exempel ikväll, i Norges och Maria Haukaas Storengs Hold on be strong:

Övriga finalister: Orhan KerimliElton IbrahimovFaqan SafarovArzu Ismayilova
Azerbajdzjan har valt artist Reviewed by Pierre on 21:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.