Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Danny och Lisa Miskovsky till Globen!

Wow! Det är härligt med skrällar - åtminstone när det är positiva sådana! Som jag skrev i mitt inlägg inför deltävlingen hör Lisa Miskovskys Why start a fire till mina favoriter bland årets låtar - men jag hade aldrig trott att hon skulle kunna slå tillräckligt brett för att ta en direktplats till finalen! Jag ser mycket hellre henne där än en halvlam om än charmig dansbandsduo eller tama pudlar med en halvhjärtad schlagerrefräng.

Att Danny var en given finalist kändes helt uppenbart för oss på plats i Malmö Arena. De publikreaktioner han fick var ingen av konkurrenterna ens i närheten av att åstadkomma. För tävlingens spännings skull var det därför lite underligt att man inte tillkännagav hans finalplats först utan ställde honom mot stackars Charlotte Perrelli sist istället. Amazing växte definitivt live, men Danny var darrig och det omtalade spektakulära numret var... mörkt. Jag hoppas det gjorde sig bättre i rutan, för - med risk för att låta farbror - på plats såg det mest ut som pepparkaksgubbar med självlysande glasyr som dansade i en garderob.

Förutom Miskovskys skräll satt mina tips för kvällen som en smäck, ner till varenda placering!  Nu ska jag strax jag och schlagernördgänget ge mig ut i malmönatten för för första gången woki min popo till årets mellolåtar - de är ju släppta i full frihet i och med kvällens deltävling! Här är kvällens resultat:

Till final:
Lisa Miskovsky - Why Start A Fire
Danny Saucedo - Amazing

Till Andra Chansen:
Christer Sjögren & Lotta Engberg - Don't Let Me Down
Dynazty - Land Of Broken Dreams

Utslagna:
5. Charlotte Perrelli The Girl
6. Axel Algmark - Kyss mig
7. Hanna Lindblad - Goosebumps
8. OpaAllting blir bra igen

Läs även andra bloggares åsikter om
Media: Aftonbladet, Expressen, DN, SvD.

Danny och Lisa Miskovsky till Globen! Reviewed by Pierre on 22:14:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.