Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på de irländska finalisterna!

Efter den relativa framgången förra året då Jedward efter lång frånvaro åter placerade Irland på Eurovision Song Contests topp tio satsar man på att ta ut sitt bidrag för 2012 på samma sätt som förra året. Det innebär alltså att fem välkända musikprofiler åter fått förtroendet att efter bästa förmåga sätta ihop ett färdigt paket av artist och låt och sedan coacha dem mot en tvsänd final.

Idag har årets fem bidrag presenterats och precis som förra året återfinns Jedward i fältet, den här gången med en låt av svensken Niclas Jarl. På eurovisionfansajterna utmålas tvillingarna Grimes som självskrivna vinnare på förhand - men efter att nu ha hört låtarna är jag inte alls så säker på att det slutar så.

Jedward låter nämligen inte alls poppigt galna längre utan snortrist boyband. Tänk One Direction. Eller Jonas Brothers. Eller låt bli om tanken är alltför obehaglig. Nej, vid en första genomlyssning fastnade jag istället för fältets andra svenskbidrag. Jodå, det finns en dubbel uppsättning sådana här också. Donna McCaul tävlar nämligen med en låt skriven av Mårten och Lina Eriksson tillsammans med Peter Månsson och Bill Hughes. Den heter Mercy och låter så här (Jedwards låt Waterline hittar du tillsammans med övriga bidrag här inunder):

Celtic Whisper with Maria McCool  - Mistaken (Edele Barrett) mentor Edele Barrett
Donna McCaul - Mercy (Mårten Eriksson, Peter Månsson, Lina Eriksson, Bill Hughes) mentor Bill Hughes
Andrew Mann - Here I am (Greg French) mentor Greg French
Úna Gilbey & David Shannon - Language of love (Eanan Patterson, Julian Benson)  mentor Julian Benson
Jedward - Waterline (Niclas Jarl)  mentor Linda Martin
Lyssna på de irländska finalisterna! Reviewed by Pierre on 18:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.