Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på växjölåtarna i fullversion!

Som utlovat har SVT nu släppt kvällens melodifestivallåtar i full frihet - hela låtarna i studioversion! Själv har jag hunnit landa i Växjö och håller som bäst på att ladda inför kvällen, från och med nu till tonerna av de tävlande låtarna.

Efter att ha kört dem några varv står mina omdömen från minutklippen i torsdags till stora delar kvar. Jag använde redan då stora ord om Loreens Euphoria och jag känner ingen som helst anledning att pudla på dem - jag skulle med glädje och rak rygg skicka den till Baku senare i vår. Allt annat än en finalplats för den ikväll vore bedrövligt.

Motvilligt får jag medge att Sean Banan med stor sannolikhet kniper den andra finalplatsen - ja han kanske till och med får ses som den stora favoriten ikväll. Det är nämligen väldigt svårt att värja sig helt för den löjligt hookiga Sean den förste banan - hur mycket man än vill och vet att man borde. Och då har han ändå redan fått alla kidsens röster. Jag har gärna fel, men jag tvivlar på det.

Dead by April går välförtjänt åtminstone till Andra Chansen, men det känns svårare att ringa in vem som landar närmast bakom topptrion. Jag ser helst Marie Serneholt där, men är rädd att det istället blir Afro-Dite. Se där, där har ni mina tips!

Vill du också hinna lyssna in dig före sändningsstart så har du dem alla åtta här (Observera att låtarna bara ligger kvar fram till kl 21.30):

1. Sean Banan - Sean Den Förste Banan

2. Abalone Dots - På väg

3. The Moniker - I Want To Be Chris Isaak (This Is Just the Beginning)

4. Afro-Dite - The Boy Can Dance

5. Dead by April - Mystery

6. Marie Serneholt - Salt & Pepper

7. Thorsten Flinck - Jag reser mig igen

8. Loreen Euphoria


Läs även andra bloggares åsikter om
Lyssna på växjölåtarna i fullversion! Reviewed by Pierre on 14:08:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Loreen's nummer var helt överlägset. Det enda genomarbetade bidraget. Skämdes verkligen när jag såg/hörde Marie Serneholt - speciellt när hennes låt är ett plagiat av Alesha Dixon's "The Boy Does Nothing"...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.