Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Vitryssland skickar Alena Lanskaya till Baku

När man som eurovisionnörd försöker följa alla nationella uttagningar är man rätt tacksam för att inte alla länder väljer att lägga dem på lördagkvällarna. Att ett land väljer att lägga sin nationella final på en så udda tid som en tisdag eftermiddag hör dock till ovanligheterna - men det är precis vad Vitryssland gjort i år.

Klockan 16 i eftermiddags drog de ju igång en final som förutom de fem tävlande rymde en hejdundrande kavalkad av eurovisionstjärnor; Alexander Rybak, Marija Serifovic, Sakis Rouvas, Lys Assia, Ruslana och förra årets vinnare Ell & Nikki för att nämna några.

Resultatet? Det blir dramatisk ballad från Vitryssland i Baku. Juryns val föll på All my life med en för eftermiddagen något darrig Alena Lanskaya. Jag hade hellre sett tvåorna Litesound - men tycker det här var det näst bästa valet. All my life lär inte vara en vinnare i Baku, men jag tror det är rimligt att hoppas på en finalplats. Sverige finns också med på ett hörn i All my life - då den är producerad är västeråsaren Vladi Vargas.

Resultat:
1. Alena Lanskaya - All my life 12 poäng
2. Litesound - We are the heroes 10
3. Gunesh - Tell me why 8
4. Victoria Aleshko - Dream 7
5. Uzari - The winner 6
Vitryssland skickar Alena Lanskaya till Baku Reviewed by Pierre on 17:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.