Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Andra Chansen har lottats

På lördag gör melodifestivalturnén sitt sista stopp före finalen, då treorna och fyrorna i de inledande deltävlingarna gör upp om de två sista finalplatserna i Andra Chansen i Nyköping. Precis som vi vid det här laget blivit vana vid avgörs bataljen i cupformat med dueller - som lottades i direktsändning idag.

Utan att vi fick veta vilka som var vilka fanns alla treorna i en pott och alla fyror i en pott för att de inte skulle kunna möta varandra. I den ena potten fanns Dynazty, Youngblood, Timoteij och Thorsten Flinck och i den andra fann Lotta Engberg & Christer Sjögren, Andreas Johnson, Top Cats och Sean Banan. Redan här blir man ju sugen på att börja spekulera. Vilka var treor och vilka var fyror? De känns inte helt givet, men jag lutar åt att den senare gruppen var treor, främst eftersom Andreas Johnson och Sean Banan finns där.

Det känns väldigt svårtippat, men jag konstaterar nöjt att situationen är en helt annan än förra året. Då tyckte jag att de flesta av tävlingens bästa låtar tävlade i Andra Chansen. I år är de flesta redan i final. Därför känns det faktiskt mindre viktigt vilka som kniper de där sista platserna. Jag håller en tumme för Timoteijs Stormande hav i final för utökad schlagerkvot där - även om jag gissar att de får det svårt mot pudelschlager och dansbandsreliker. Här är hela lottningen med länkar till alla tävlande:

Duell I:
Dynazty - Land Of Broken Dreams vs.
Top Cats - Baby Doll

Duell II:
Andreas Johnson - Lovelight vs.
Timoteij Stormande hav

Duell III:
Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern - Jag reser mig igen vs.
Christer Sjögren & Lotta Engberg - Don't Let Me Down

Duell IV:
Sean Banan - Sean Den Förste Banan vs.
Youngblood - Youngblood

Läs även andra bloggares åsikter om
Media: Aftonbladet, Expressen.
Andra Chansen har lottats Reviewed by Pierre on 16:08:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.