Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Facebook tävlar för San Marino

Häromdagen presenterade ju San Marino Valentina Monetta som sin artist - och ikväll presenterades även hennes eurovisionlåt. Ryktet som sade att låten skrivits av eurovisionlegendaren Ralph Siegel visade sig stämma. Låten är skriven av honom tillsammans med Jose Rodriguez och Timothy Toughton och han klockar därmed in sitt tjugonde bidrag i tävlingen sedan debuten 1974.

Låten riskerar dock att ännu mer solka ner det tvivelaktiga rykte han trots alla framgångar redan hunnit få på senare år. Låten är nämligen rent provocerande kass. Titeln är Facebook, Uh, Oh, Oh och låten är en tunn och  klichéfylld hyllning till det sociala nätverket där det låter som att man utan några som helst idéer till varje pris bestämt sig för att krysta fram en låt på temat Facebook. Förutom att låten är dålig frågar man sig givetvis dessutom om det överhuvudtaget är ok att sjunga på det temat i eurovision. Jag gissar att vi lär få anledning att återkomma till det framöver.

Eftersom sanmarinierna tar sig friheten att så skamlöst göra reklam för Facebook passar jag på att göra detsamma - du vet väl att Pierre's Schlager även finns på Facebook? Du hittar sidan här.
Facebook tävlar för San Marino Reviewed by Pierre on 22:28:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Hur kan Ralph Siegel sjunka så lågt? Tragiskt.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.