Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Loreen till Baku med Euphoria!

Nej, man ska akta sig för att ta ut resultat i förskott, men har vi någonsin haft en mer solklar vinnarkandidat i Melodifestivalen än Loreens Euphoria? Om någon tvivlat fram till nu kanske man kan låta sig övertygas av undersökningen som ligger ute hos Aftonbladet sedan i går kväll.

I skrivande stund har nästan 78'000 svarat på frågan Vem är din favorit i finalen? - och förkrossande 38,49%, nästan 30'000 av de röstande, har svarat att just Loreen kammar hem segern. Det är mer än tre gånger så många som skrälltvåan Thorsten Flinck. Mer än fyra gånger så många som Danny som tidigare utmålats som den stora konkurrenten om segern.

Skulle tittarnas poäng delas ut redan nu idag enligt undersökningen nedan skulle Loreen dra hem 182 av de 473 poäng teleröstarna har till sitt förfogande. Förra året vann Eric Saade Melodifestivalen överlägset efter att ha fått totalt 193 poäng. Totalt. Han fick 81 poäng av jurygrupperna och 112 poäng av teleröstarna och vann med  44 poängs marginal till Danny. Är det någon som fortfarande tror att Loreen inte vinner på lördag? (Klicka på bilden för större format)
Du hittar Aftonbladets undersökning här.
Läs även andra bloggares åsikter om
Loreen till Baku med Euphoria! Reviewed by Pierre on 13:47:00 Rating: 5

5 kommentarer:

 1. Håller med, Loreen måste bara vinna!!

  SvaraRadera
 2. Man ska inte lita på detta resultat alls, även om jag hoppas att det skulle stämma. ;)

  SvaraRadera
 3. @Anonym: Givetvis är det inte mer än just en undersökning - men med så många röstande ger den ändå en tydlig fingervisning. När skillnaden mellan Loreen och övriga är så stor som den är tror jag det ska mycket till för att vi ska få se något annat på lördag, även om det kanske bli jämnare än här. :)

  SvaraRadera
 4. En annan farlig sak är väl att många kommer tänka "Oj, hon leder ju stort. Då behöver jag ju inte rösta på henne då hon ändå vinner". Men om tillräckligt många tänker på det viset, då kan det gå åt skogen.

  SvaraRadera
 5. Om man tittar på samma röstning nu så leder hon ännu större!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.