Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Uh oh... San Marino behåller sin låt

Det är inte ok att sjunga om Facebook som ju Valentina Monetta inte särskilt sublimt gjorde i Facebook Uh, Oh, Oh, låten som presenterades som San Marinos bidrag för Baku häromveckan. EBU gav dem bakläxa och lämnade några dagars tidsfrist för att antingen ändra texten eller presentera en helt ny låt.

Fler än mig höll säkert tummarna för det senare alternativet, till och med med visst hopp om att det första försöket bara varit ett PR-trick och det nu var dags att plocka fram det riktiga esset ur rockärmen. När sanmarineserna inom den utsatta tidsramen presenterade sitt nya förslag visade det sig dock att så inte var fallet.

Istället hade upphovsmannen Ralph Siegel bara plockat bort namnet på det där i sammanhanget onämnbara sociala nätverket och ersatt det med, hepp, social network. Han var dessutom bestört över att behöva göra det då han sade sig redan ha fått klartecken för att originaltexten skulle vara ok.

Själv tycker jag inte att särskilt mycket är ok med låten i någon av versionerna utan rodnar generat å sanmarinesernas vägnar när jag hör The Social Network Song (oh oh-uh-oh oh):
Uh oh... San Marino behåller sin låt Reviewed by Pierre on 16:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.