Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Loreens nummer ändras

Eftersom förinspelad körsång inte är tillåten i Eurovision Song Contet kommer Loreen att få ytterligare sällskap på scenen i Baku när hon gör sin Euphoria. Förutom dansaren Ausben Jordan kommer körsångerskorna Johanna Beijbom, Britta Bergström och Monica Starck att finnas på plats på scenen för att förstärka sången.

I motsats till i Melodifestivalen finns ingen möjlighet att gömma undan körsångerskorna på scenen i Baku, vilket teamet bakom Loreen inte är helt nöjda med. Enligt Christer Björkman passar de inte in i numret där man i stället vill skapa en egen liten värld där det bara finns plats för Loreen. Istället blir målsättningen att körsångerskorna ska synas så lite som möjligt på scenen medan allt fokus läggs på Loreen.

Jag är en smula kluven. Att gömma körsångerskorna är att osynliggöra deras insats, samtidigt är jag helt inne på linjen att en av de stora styrkorna med vårt bidrag är just det väldigt avskalade scennumret med Loreen i centrum i en dunkel liten värld. Jag är säker på att det här kommer att lösas snyggt, men jag ser fram emot att se hur man tar sig an problemet!
Loreens nummer ändras Reviewed by Pierre on 13:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.