Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ett gäng eurovisionkortisar

Armenien drog ju sig ur årets upplaga av Eurovision Song Contest i sista minuten - utan att det uttalats med största sannolikhet beroende på att tävlingen avgörs hos ärkefienden Azerbajdzjan. Nu kommer räkningen - EBU har bestämt att Armenien måste böta genom att betala full deltagaravgift plus ytterligare 50% samt direktsända hela finalen utan avbrott om de vill delta nästa år.

De nationella avdelningarna i eurovisionfansens internationella nätverk OGAE håller som bäst på att traditionsenligt avge sina röster på årets bidrag. När nu nitton länder hunnit avge sina röster ser det galet ljust ut för Sverige och Loreen - hon har fått hela sjutton av de nitton tolvorna! Missade du förresten Loreens framträdande i Humorgalan igår kväll tycker jag det är väl värt att ta igen skadan och kolla in hennes version av Björks Joga här.

Österrikiska Trackshittaz har kommit på den ljusa idén att i promotionsyfte översätta titeln på deras eurovisionlåt Woki mit deim Popo till samtliga 34 språk i deltagarländerna. Får du en obetvinglig lust att höra killarna försöka säga Skaka på din rumpa tycker jag du ska ta en titt här.

Belgiska Iris har gjort en akustisk version av sin Would you ackompanjerad av upphovsmännen; Nina Sampermans på piano och Jean Bosco Safari och Walter Mannaerts på vars en gitarr. En bra bit bättre än eurovisionversionen om du frågar mig. Du hör den här.

Norske Tooji gjorde samma sak med sin Stay i tvprogrammet Senkveld i norska TV2 förra veckan - framförde sin låt i akustisk version. Hur den låter till en ensam gitarr hör du här.

Årets bidrag från Georgien, I'm a joker med Anri Jokhadze är nog det av årets bidrag som fått ta emot allra mest skit från eurovisionrecensenterna - och då har det ändå god konkurrens. Kanske är det därför man ändå tills nu försökt slipa till låten. En ny version har just släppts där ett gäng nya instrument har tillförts kakafonin - och nej, det hjälper inte mycket. Så här låter I'm a joker nu.
Ett gäng eurovisionkortisar Reviewed by Pierre on 23:12:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.