Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Semifinal I - så säger oddsen

Jag håller som bäst på att slipa på mina egna tips inför morgondagens semifinal - men de tänker jag hålla på ett litet tag till. Till dess kan vi roa oss med att kolla vad oddsmakarna tror om resultatet! Jag har tagit en titt på läget hos Oddschecker, en sajt som ställer samman oddsen satta av flera av Europas största vadslagningsfirmor - vilket borde ge en ganska bra bild av vad bettingsajterna tror.

De verkar helt överens om att morgondagens vinnare är det rumänska bidraget, kontinentalt poppiga Zaleilah med Mandinga, följt av två av de nordiska bidragen, det danska och det isländska. Vår tredje granne som tävlar i morgon kommer dock att bli besviken - Finland tippas hamna utanför finalen. För min del tror jag inte att oddsmakarna får rätt hela vägen - men som sagt, exakt hur mina tips ser ut får du veta i morgon. Vad tror du?

Så här ser resultatet i den första semifinalen ut om bettingsajterna får rätt (Länkarna nedan går till respektive bidrag och mina presentationer av dem):

Till final:
1. Rumänien: Mandinga - Zaleilah
2. Danmark: Soluna Samay - Should've known better
3. Island: Gréta Salóme and Jónsi – Never forget
4. Ryssland: Buranovskiye Babushki - Party for everybody
5. Grekland: Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac
6. Moldavien: Pasha Parfeny - Lăutar
7. Cypern: Ivi Adamou La la love
8. Irland: Jedward - Waterline
9. Albanien: Rona Nishliu - Suus
10. Schweiz: Sinplus - Unbreakable

Utslagna:
11. Ungern: Compact Disco - The sound of our hearts
12. Israel: Izabo - Time
13. Belgien: Iris - Would you
14. Finland: Pernilla Karlsson - När jag blundar
15. Lettland: Anmary - Beautiful Song
16. Österrike: Trackshittaz - Woki mit deim Popo
17. Montenegro: Rambo Amadeus Euro Neuro
18. San Marino: Valentina Monetta The Social Network Song - oh oh-uh-oh oh

Läs även andra bloggares åsikter om
Semifinal I - så säger oddsen Reviewed by Pierre on 22:21:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Philip Holmgren21 maj 2012 23:40

    MIna tio finalister ser nästan ut som här. Förutom att jag tror att Ungern och Israel kommer och ta Albanien och Schweiz´s platser.

    SvaraRadera
  2. Nja, jag tror att Israel tar en plats i finalen, förmodligen på bekostnad av Schweiz som inte övertygat i repen. Annars är det väl favoriterna som håller, i den här semin som jag tycker är den starkaste av de två.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.