Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nu släpps biljetterna till Eurovision Song Contest i Malmö!

Redan nu på måndag den 26 november släpps den första vågen av biljetter till eurovisionfesten i Malmö nästa år! SVT erbjuder biljetter till nio föreställningar fördelade på två repetitioner till varje semifinal och finalen, samt till de tre direktsändningarna. Försäljningen kommer att ske via Ticnet med start kl. 10.00 på måndag.

Tävlingens exekutive producent Martin Österdahl berättar att biljettpriserna har ett stort spann, från 90 kronor för de billigaste upp till 1'950 kr för de dyraste. Man kan välja mellan repetitionerna där juryn fattar sina beslut, familjeföreställningarna på eftermiddagen eller direktsändningarna på kvällen. Vi tror det kommer finnas en biljett för varje behov och varje plånbok, säger Martin.

Nytt för i år är dock att sittplatserna på parkett tas bort - och att eurovisionfannätverket OGAE, i Sverige representerat av Melodifestivalklubben, har förtur till platserna där. Planen är att låta tävlingens största fans ta stor del av showen och äga parketten, som alltså bara består av ståplatser. Varje medlem i nätverket kan köpa ett paket om sex biljetter för 2'975 kr. Detta paket innehåller biljetter till de tre kvällsgenrepen samt till de tre direktsändningarna. Efter den 3 december släpps eventuella kvarvarande biljetter på parkett till allmänheten.

Media: SVT, SVT.
Nu släpps biljetterna till Eurovision Song Contest i Malmö! Reviewed by Pierre on 16:00:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Det är lite intressant att SVT till trots tar bort parketten bara kommer få in cirka 11 500 personer per föreställning. Arenan kan vid musikevenemang ta in 15 500 (alltså ett bortfall på 4000 personer). Jag trodde faktiskt att de skulle kunna få in fler tack vare fansens "parkett".

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.