Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Roberto Bellarosa tävlar för Belgien

Ännu en artist är klar för Eurovision Song Contest! I Belgien turas den flamländska och den vallonska delan av landet om att stå för landets eurovisionrepresentant och i år är det det vallonska tvbolaget RTBFs ansvar att vaska fram ett konkurrenskraftigt belgiskt bidrag - och idag har man avslöjat hur man tänker gå till väga.

Man har internt utsett vinnaren i den första säsongen av den vallonska upplagan av The Voice, Roberto Bellarosa, som årets representant. I finalen i våras tog den sjuttonårige Bellarossa tog hem segern i The Voice genom att skrapa ihop 57% av tittarnas röster och har sedan dess både hunnit släppa ett album och ett par singlar.

Hans tävlingslåt i Malmö är dock inte klar ännu. Den kommer att väljas av tvpubliken i en show den 16 december. Till dess får vi hålla till godo med att kolla in en av de där singlarna, här är Je Crois:

Roberto Bellarosa tävlar för Belgien Reviewed by Pierre on 12:52:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Philip Holmgren16 november 2012 13:40

    Hur bra tycker du han är efter bara den här låten?

    SvaraRadera
  2. @Philip: Jag tycker det är svårt att säga något alls efter att bara ha hört en enda studioinspelning. Eurovision är ju ett helt annat sammanhang med helt andra förutsättningar där han dessutom kommer att tävla med en helt annan låt.

    Det enda som framgår här är att han är en charmig kille som låter bra på skiva och mycket väl vet vem Justin Bieber är. :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.