Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Roberto Bellarosa sjunger Love kills i Malmö

Idag blev eurovisionsäsongens tredje bidrag klart när Belgien valde låt åt den internt utsedde artisten Roberto Bellarosa, vinnaren av landets första säsong av The Voice, i en direktsänd radioshow.

Bellarosa framförde tre låtar varefter lyssnarna fick ringa in sina röster som sedan lades ihop med rösterna från en jury. Resultatet blev att sjuttonåringen kommer att få åka till Malmö med ett stycke radiovänlig pop under titeln Love kills, skrivet av eurovisionmeriterade Andreas Anastasiou (Cypern 2011) och Iain James (Azerbajdzjan 2011) tillsammans med finländaren Jukka Immonen.

Jag gillar nog Bellarosa själv bättre än de tre låtarna han serverade idag - killen kan ju både sjunga och är utrustad med en utstrålning som kan hjälpa honom en bit på vägen i Malmö. Love kills låter som ett helt ok exempel på vad som går hem i både på reklamradiokanaler och topplistor idag men dessvärre i kategorin som är lite för strömlinjeformad och anpassad för att ge några mer bestående intryck. Utan det där lilla extra tror jag det här får svårt att hävda sig i Malmö även om belgarna knappast behöver skämmas över sitt bidrag. Här är Love kills:

De tre tävlande låtarna:
Love kills
Be heroes
Reste toi
Roberto Bellarosa sjunger Love kills i Malmö Reviewed by Pierre on 16:13:00 Rating: 5

4 kommentarer:

  1. Jag tycker det var ett riktigt dåligt beslut! Reste Toi är den enda låten som är nära bra av dessa tre

    SvaraRadera
  2. @Anton: Jag tycker nog att alla tre låtarna lider av samma sak - de sticker inte ut på något sätt, även om jag nog också hade Reste toi som mitt förstaval.

    SvaraRadera
  3. @Pierre: Jo, det är sant. Även Reste toi hade nog haft väldiga problem att ta sig vidare till finalen.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.