Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Eurovision Song Contests programledare avslöjas på måndag

En av eurovisionsäsongens hetaste diskussioner kommer att få sitt svar nu på måndag - den om vem som kommer att få äran att leda Eurovision Song Contest på hemmaplan i maj. Idag meddelade nämligen SVT att årets programledare kommer att avslöjas i en presskonferens nu på måndag den 28 januari klockan 11.10 i Operakällaren i Stockholm där bland andra tävlingens showproducent Christer Björkman kommer att finnas på plats.

Det har tidigare sagts att det kommer att bli bara en programledare - men det utesluter ju inte att denne kommer att få en eller flera sidekicks. Enligt Unibets spel är Gina Dirawi den som ligger närmast till följd av Danny Saucedo, duon som ju också kommer att leda Melodifestivalen. Själv tror jag nog inte att SVT kommer att spela på samma kort i Eurovision Song Contest - då ligger nog namnen närmast efter dem i bettingen närmare till. För min alldeles egna del har jag hela tiden tänkt Sarah Dawn Finer eller Måns Zelmerlöw. På måndag vet vi!

Presskonferensen kan följas live via SVT Melodifestivalen med start kl. 11.00.

De 20 mest spelade namnen hos Unibet:
Gina Dirawi 1,50
Danny Saucedo 1,65
Kristian Luuk 3,00
Per Lernström 3,50
Lena Philipsson 4,00
Malin Olsson 5,00
Niklas Strömstedt 5,00
Jovan Radomir 6,50
Marie Serneholt 7,50
Ebba von Sydow 8,00
Peter Settman 8,00
Anders Lundin 10,00
Carina Berg 10,00
Sarah Dawn Finer 10,00
David Hellenius 12,00
Måns Zelmerlöw 12,00
Jessica Almenäs 15,00
Nassim Al Fakir 15,00
Nour El-Refai 15,00
Rickard Olsson 15,00

Källa: SVT Melodifestivalen
Eurovision Song Contests programledare avslöjas på måndag Reviewed by Pierre on 10:19:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Har svårt att se att SVT väljer Gina eller Danny även till ESC. Har som du Pierre alltid tänkt mig Sarah (tror hon skulle vara den mest proffsiga) eller Måns.
  Men nu hoppas jag lite på mumsbiten Per Lernström! ;-)
  //Anders

  SvaraRadera
 2. Men Carola då? För övriga europa finns det väl ingen annan svensk som är mer eurovision.

  SvaraRadera
 3. @Jonte: Carola är en fantastisk sångerska och det är helt sant att få kan matcha hennes eurovisionmeriter. Men med tanke på alla hennes verbala grodor genom åren hade jag nog aktat mig noga för att ställa henne live i rollen som programledare för Europas största tvpublik om jag vore SVT. :) Att hon trots det finns med på ett hörn i Malmö känns helt rimligt - i rollen som sångerska.

  SvaraRadera
 4. Sarah Dawn Finer är egentligen det enda tänkbara namnet, hon är naturligast, proffsigast och snyggare än någonsin! Måns Zelmerlöw skulle vara ett jäkligt vasst komplement och tillsammans kunde de själva göra storslagna sång- och dansnummer som verkligen når ut till Europa.

  (Om Gina Dirawi blir vald är det endast pga utseendet, hon skulle göra bort oss fullständigt live det är ett som är säkert).

  Heja Sarah!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.