Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

We are one - slogan för Eurovision Song Contest 2013

Idag presenterades det grafiska temat för Eurovision Song Contest tillsammans med den slogan som kommer att användas i årets tävling - We are one.

Årets tema återspeglar den tidlösa känslan miljoner människor kommer att uppleva i maj i år när Europa möts för att fira sina olikheter berättar Jon Ola Sand.

Bakom idén, designen och konceptet står Happy F&B och Forsman & Bodenfors. Det grafiska temat i form av en fjäril anspelar på fjärilseffekten - teorin att en fjärils vingslag på ena sidan av jorden kan orsaka en orkan på den andra vilket man menar passar väl ihop med Eurovision Song Contest. Den i sig må vara trivial, men den engagerar över 100 miljoner människor i 40 länder med konsekvenser långt bortom ett event under en vecka i maj. Temat sätter fokus på tanken bortom glittret - den om samhörighet, mångfald och gemensam lycka - We are one.

Ah, men det här blev ju riktigt bra tycker jag! En snygg och genomtänkt logga tillsammans med en slogan som må vara en kliché - men en uppriktig och sann sådan.

We are one - slogan för Eurovision Song Contest 2013 Reviewed by Pierre on 11:37:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.