Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Cypern skickar Despina Olympiou till Malmö

Det cypriotiska tvbolaget CyBC skulle ha meddelat vem som kommer att representera dem i Malmö redan för ett par veckor sedan, men tillkännagivandet sköts upp på grund av oklarheter med sponsorerna. Idag har man i alla fall till slut meddelat att man internt har utsett sångerskan Despina Olympiou som sin representant i årets upplaga av Eurovision Song Contest.

Olympiou har haft flera hits både hemma på Cypern och i Grekland, till exempel i duett med eurovisionbekante Michalis Hatzigiannis. Hennes tävlingslåt för Malmö har dock inte avslöjats ännu, men det handlar om en ballad sjungen på grekiska, skriven av Zinonas Zintilis och Andreas Giorgallis, vilka båda redan har stått bakom vars ett cypriotiskt eurovisionbidrag, 1998 respektive 1996. Den kommer att presenteras i mitten av februari.

I brist på ett färdigt eurovisionbidrag kollar vi istället hennes senaste singel som också den framförs tillsammans med en eurovisionbekant. Ni minns säkert Stereo Mike, killen som rappade upp Loucas Yiorkas i Greklands bidrag för två år sedan - här är han tillsammans med Olympiou i De S' Afino Ap' Ta Matia Mou:

Cypern skickar Despina Olympiou till Malmö Reviewed by Pierre on 12:42:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.