Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

El Sueño de Morfeo sjunger Contigo Hasta El Final i Malmö!

Ikväll var det dags för spanjorerna att välja låt åt El Sueño de Morfeo, tremannabandet med sångerskan Raquel del Rosario i spetsen som tvbolaget internt utsett som landets representanter i Malmö. Tvtittarna  och den röstande juryn hade tre bidrag att ta ställning till, alla skrivna av bandmedlemmarna själva.

I väntan på röstningsresultatet fick vi bekanta oss närmare med hur El Sueño de Morfeo låter då de framförde duetter tillsammans med flera andra artister som Alex Ubago, Pastora Soler, Musicalite och Nek vilket strök under att bandets eurovisionbidrag ligger helt i linje med musiken de gör även i vanliga fall - rock på spanska med keltiska influenser.

Juryn bestående av årets italienska representant Marco Mengoni, 2002 års spanska representant Rosa Lopez och de senaste årens spanska eurovisionkommentator Jose Maria Iñigo var fullständigt eniga med både tvtittarna och mig - vi kommer att få höra El Sueño de Morfeo framföra Contigo Hasta El Final i Malmö:

SPAIN: "Contigo hasta el final" El Sueño De Morfeo
Resultat: (Röster från Rosa + Marco + Jose Maria) + tittarpoäng
1. Contigo Hasta El Final (12 + 12 + 12) + 36 = 72 poäng
2. Atrévete (10 + 10 + 10) + 30 = 60 poäng
3. Dame Tu Voz (8 + 8 + 8) + 24 = 48 poäng
El Sueño de Morfeo sjunger Contigo Hasta El Final i Malmö! Reviewed by Pierre on 23:54:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Har fortfarande inte helt och hållet kunnat ta in att en så bra grupp som El Sueño de Morfeo ställer upp i ESC. Älskar ju tävlingen men det brukar ju knappast vara de mest kända eller bästa artisterna vi får se där.

    Nu är El Sueño de Morfeo där och givetvis har de i mina ögon det klart bästa bidraget av de hittills klara. Älskar den här gruppen och trots att jag gillar den här låten så kan jag lätt nämna minst 5-6 låtar som är bättre av de som de tidigare gjort.

    SvaraRadera
  2. Tycker verserna är väldigt bra men låten når inte riktigt fram till mig :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.