Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Eurovision Song Contest 2013 vecka 7

Det är dags att kika närmare på vad den här eurovisionveckan har att bjuda på - vilket är en hel massa! Melodifestivalturnén drar ju vidare till sitt tredje stopp på årets turné - Skellefteå, men veckan bjuder på fler höjdpunkter än så. Innan veckan är slut kommer vi nämligen att ha hört ytterligare fem av årets eurovisionbidrag. Det är nämligen finaldags i både Tyskland, Österrike och Lettland och de internt utvalda bidragen från Cypern och Slovenien kommer att presenteras.

Förutom det så inleder Estland sin uttagning medan Ungern river av sin tredje deltävling - och under nästan hela veckan pågår dessutom Italiens San Remofestival, varifrån de tänker hämta sin artist för Malmö.

Så här ser hela veckan ut (Genom att klicka på respektive lands namn kommer du direkt till det senaste jag skrivit om det landet.):

Tisdag:
Italien: San Remofestivalen inleds och pågår till på lördag då det avslöjas vilken av artisterna som representerar Italien i Malmö.
Spanien: El Sueño de Morfeos tredje finallåt avslöjas.
Onsdag:
Sverige: Den tredje deltävlingens bidrag presenteras för pressackrediterade och låttexterna släpps för allmänheten.Torsdag:
CypernDespoina Olympious tävlingsbidrag presenteras.
SlovenienHannah Mancinis tävlingsbidrag presenteras.
Sverige: Den tredje deltävlingens bidrag släpps i minutlånga klipp från dagens repetitioner.
Tyskland: Unser Song für Malmö - Final
Fredag:
Österrike: Österreich rockt den Song Contest- Final
Lördag:
Estland: Eesti Laul - Semifinal I
Lettland: Dziesma 2013 - Final
Sverige: Den tredje deltävlingens bidrag släpps i (nästan) fullversion kl 14.00 och på kvällen med start kl. 20.00 följer Melodifestivalen - Deltävling III i Skellefteå
Ungern: A Dal - Deltävling III
Söndag:
Bulgarien: Låtarna som Elitsa & Stoyan tävlar med i den nationella finalen avslöjas.
Eurovision Song Contest 2013 vecka 7 Reviewed by Pierre on 12:43:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Finns bara en riktigt viktig sak i veckan och det är fredagen. Österrike har med en riktig kanonlåt i sin final ."RISE ABOVE THE NIGHT" FALCO LUNEAU. Vinner inte den så kan de ju bara lägga ned.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.