Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Georgiens svenskballad har fått livepremiär

Morgonpigga tvtittare i Georgien serverades idag premiärframförandet av landets bidrag till Eurovision Song Contest 2013 till frukost - balladen Waterfall med Nodiko Tatishvili och Sopho Gelovani, skriven av vår egen schlagerkung Thomas G:son.

Balladen visade sig vara en rejält konservativ men väl framförd balladmacka av omisskännligt G:son-märke - knappast något som revolutionerar tävlingen och går till topps, men definitivt starkt nog för en finalplats och absolut något jag själv går igång på:

Georgiens svenskballad har fått livepremiär Reviewed by Pierre on 10:24:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Vägrar att överhuvudtaget lyssna på den. Thomas G:son har inte i Georgien att göra. Det är sånt här som tar död på hela tanken med ESC. Faaaan så tråkigt.

  SvaraRadera
 2. @Anonym: Ja det är onekligen en trist regel att tillåta utländska kompositörer, men i nuläget är det helt enkelt som det är - vi får tugga i oss det vare sig vi vill eller inte. :)

  SvaraRadera
 3. Lyssnade i alla fall :-) Varför kan man inte hålla det man är övertygad om :-)

  Allvarligt talat så blir jag än mer förbannad efter att ha hört låten. Det är väl inte konstigt att årets MF var så jävla usel med så jävla usla låtar när man släpper iväg såna här pärlor till andra länder. Helt överlägsen allt som tävlade i MF i år.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.