Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Marco Mengoni representerar Italien i Malmö

Ikväll är det dags för final av den anrika San Remo-festivalen i Italien, tävlingen varifrån Italien plockar artisten som representerar italienarna i Eurovision Song Contest. Då kommer också meddelas officiellt vem valet fallit på, men redan nu har det läckt att det handlar om Marco Mengoni, en av de tävlande i klassen för etablerade artister.

Den 24-årige sångaren blev känd som vinnare i 2009 års upplaga av italienska X Factor och året därpå blev han trea i San Remo-festivalen med Credimi ancora. Det har ännu inte meddelats om han kommer att tävla med något av sina San Remo-bidrag i Malmö eller om det blir med en helt annan låt - men det passar fint att vi bekantar oss med honom genom att kolla in just L'essenziale, låten han tävlar med ikväll:

Uppdaterat: Marco Mengoni vann kvällens final av San Remo-festivalen med L'essenziale - Italien kommer alltså att representeras av festivalens vinnaren för första gången sedan eurovisioncomebacken.
Marco Mengoni representerar Italien i Malmö Reviewed by Pierre on 17:22:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Nu börjar det likna något i Eurovision 2013. Den här gillar jag! Äntligen en jättebra låt. Hoppas det blir bla live också. Tack för en jättebra blogg! Hälsningar Elisabeth

    SvaraRadera
  2. @Elisabeth: Ja jag gillar också verkligen L'essenziale, men det återstår ju att se om det verkligen blir den han sjunger i Malmö! Kul att du gilar min blogg!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.