Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Scenen för Eurovision Song Contest i Malmö

Idag har SVT lättat lite på förlåten för vad vi kommer att möta i Malmö Arena i maj genom att presentera en första scenritning.

När biljetterna till Malmö släpptes hade fansen förtur till biljetterna på parkett och i och med scenritningen blir det tydligare hur man tänkt när man tidigare sagt att fansen kommer att göra festen. Scenen och catwalken kommer att ta upp en stor del av ytan i arenagolvet, medan den plats som blir över erbjuder publiken ståplats - vilket enligt ritningen innebär att fansen kommer att finnas runt omkring i stort sett hela scenen. Enligt SVT har målet länge varit att artister och publik ska komma närmare varandra, och det kommer de nu att göra tack vare ståplatserna och catwalken som går ut en bra bit i publiken.

Ritningarna som nu avslöjats har arbetats fram av Eurovisions ledningsgrupp som består av Martin Österdahl, exekutiv producent, Christer Björkman, föreställningsproducent, Christel Tholse Willers, relationschef och Johan Bernhagen, produktionschef. Scenografer är Viktor Brattström och Frida Arvidsson. (Klicka på bilden för större format)
Bild: SVT
Scenen för Eurovision Song Contest i Malmö Reviewed by Pierre on 12:10:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.