Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bulgarien byter eurovisionbidrag!

För en dryg vecka sedan höll det bulgariska tvbolaget BNT en direktsänd final där tvtittarna tillsammans med en jury skulle välja eurovisionbidrag åt den internt utvalda duon Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov. Resultatet blev jämt - och oväntat. Två av bidragen landade på samma poäng, men Kismet förklarades som vinnande bidrag före förhandsfavoriten Samo Shampioni. Resultatet sägs ha upprört duon som hoppats och förväntat sig att Samo Shampioni skulle vinna.

Nu verkar Elitsa & Stoyan dock ha fått som de vill - under förevändning att man inte kommit överens med låtskrivarna till Kismet dras låten tillbaka och de åker istället till Malmö med sin favorit Samo Shampioni.

Well... det här låter som en ganska konstruerad förevändning för att kunna köra över resultatet i den nationella finalen - men ur ren eurovisionsynpunkt tror jag definitivt att Samo Shampioni är ett starkare kort. Så, här är den, Bulgariens nya eurovisionlåt Samo Shampioni med Elitsa & Stoyan:

Bulgarien byter eurovisionbidrag! Reviewed by Pierre on 16:00:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Philip Holmgren11 mars 2013 18:06

    Detta är något som jag suttit och bönat om ska hända ända sedan dom hade sin final. Den här låten har sådan härlig energi och mycket härligt trumspel. Nu har Bulgarien en riktig chans att nå en top tio igen.

    Det ända som finns kvar att önska är att Roberto Bellarosa ifrån Belgien istället framför Reste Toi i Malmö. Det var den enda av hans låtar som jag tålde något att lyssna på.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.