Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Den nya versionen av Ukrainas bidrag har presenterats!

Dagen före julafton valde Ukraina eurovisionbidrag i en nationell final. Resultatet var helt entydigt - Gravity med Zlata Ognevich fick högsta poäng av juryn och fler teleröster än de nitton konkurrenterna tillsammans.

Efter segern tog låtens kompositör Mykhailo Nekrasov dock till ett annorlunda grepp. Han gick ut i diverse sociala medier och frågade vad man tyckte om låten och utifrån responsen satte han sig ner för att stuva om i sin vinnarlåt. Responsen han fick var att man ville ha Gravity i ett lite snabbare tempo, med ett kraftfullare intro och ett annorlunda slut och där emellan ville man hinna med refrängen ytterligare en gång.

Nu ikväll presenterades resultatet i den nyinspelade officiella videon - vars tema man också bad om hjälp med via sociala medier. I mina öron är det här ett av årets absolut starkaste bidrag och jag räknar med en slutplacering någonstans i den absoluta toppen i maj - även om jag inte tycker att den nya versionen är något fantastiskt lyft jämfört med originalet. Här är den alltså, den nya versionen av Gravity (och som jämförelse lät originalversionen så här):

Den nya versionen av Ukrainas bidrag har presenterats! Reviewed by Pierre on 22:06:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.